Weekendlejre:

Næsbycentret tilbyder mange forskellige weekendlejre for deltagere i alle aldre.

Du kan se og læse om, hvilke lejre/arrangementer vi tilbyder i det kommende år under arrangementer.

Forestil dig en horde af glade børn, malet i hovedet og snurret ind i et eventyrspind af mærkelige skurke og sande helte.
De tumler mellem hinanden og hygger sig. Staben render rundt i kostumer, der fører børnene videre ind i det eventyr, som de deltager i.
Men kostumerne er kun en lille del af det store billede. Der er fart på aktiviteterne, madlavningen klares i en håndevending, der planlægges, udføres, opfindes, synges, glædes og løses opgaver i et tæt samarbejde mellem ledere og stab.

Er du en uerfaren leder, eller blot alene med ungerne, så er dette den oplagte mulighed for, at tage på weekendtur med dine børn. Vi har planlagt det hele og sørger for alle indkøb. Du skal blot stille med børn og et par ledere med en hjælpsom ånd. Er du derimod en erfaren leder... ja så er vilkårene de samme. Men du vil vide, at det er mindre hårdt arbejde, og mange flere afslappede stunder for dig med dine børn!

Juniorweekend
Juniorweekend er en temaweekend fyldt med oplevelser for troppens juniorer.
Gennem et spændende tema, der skifter fra gang til gang, gives der mulighed for at lære nye mennesker at kende og få en uforglemmelige oplevelse

MUST-weekend
er den Mest Uigen-kaldelige og Sjove weekend Til dags dato ...for Mini'er, Ulve, Smutter ogTumlinge. Hver weekend har sit eget unikke tema, der kun gøre oplevelsen endnu bedre.

Se i kalenderen, for at se hvornår næste MUST- eller juniorweekend ligger.

Jagten på Roland
er et gensynsweekend for alle fra hele landet, der har være på Roland.
Jeres egen weekendtur

Jeres egen gruppetur
Næsbycentret er også perfekt til jeres egen lejrtur med mulighed for mange slags aktiviteter, som I ikke har der hjemme. I kan ligge i telt på lejrplasen, overnatte indendørs i centerbygningen, eller prøve vores shelters.
Det internationale Spejdercenter Næsbycentret • Skelbyvej 126, 4171 Glumsø • Udlejning: 70 20 72 84
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.