Kampen om Næsby 2019

Kampen om Næsby er en weekend hvor spejderne gennem dyste der kan være formet som løb, kreative opgaver, anderledes poster eller lign., får tildelt point og kan vinde ”Kampen om Næsby”.

Vi har to løbende konkurrencer: en tropskonkurrence og en juniorkonkurrence:

Junior: 10-12 år  Trop: 12-15 år

I løbet af weekenden vil vi stå for de fleste måltider. I selv lave mad over bål lørdag aften. Vi sørger for udlevering af mad, derfor skal der bare medbringe kogegrej og spisegrej. Lederne laver mad og spiser sammen lørdag aften i friluftkøkkenet, så medbring dine gode erfaringer 

Maden bliver tilberedt i patruljer, så I skal sørge for, at alle patruljer har kogegrej til at kunne lave mad over bål. (Normal patruljekasse udrustning)

Patruljerne deltager hele weekenden i på forhånd planlagte dyste, løb, aktiviteter som Næsfolket har arrangeret, det er derfor en perfekt weekend for deres ledere at følge med i nye ideer og til at møde nye grupper. Du skal som leder derfor bare møde op med glade spejdere og så være klar til at stå som post mandskab på de planlagte aktiviteter, alt materiale og beskrivelse sørger staben for.

Arrangement oversigt

Start dato 03-05-2019 19:00
Slut dato 05-05-2019 14:00
Max Pladser
Registreret 7
Pris 300.00 DKK
Del dette arrangement:
Det internationale Spejdercenter Næsbycentret • Skelbyvej 126, 4171 Glumsø • Udlejning: 70 20 72 84
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.