Gå til hoved-indhold

Weekendlejre

Næsbycentret tilbyder mange forskellige weekendlejre for deltagere i alle aldre.

Du kan se og læse om, hvilke lejre/arrangementer vi tilbyder i det kommende år under arrangementer.

Forestil dig en horde af glade børn, malet i hovedet og snurret ind i et eventyrspind af mærkelige skurke og sande helte.
De tumler mellem hinanden og hygger sig. Staben render rundt i kostumer, der fører børnene videre ind i det eventyr, som de deltager i.
Men kostumerne er kun en lille del af det store billede. Der er fart på aktiviteterne, madlavningen klares i en håndevending, der planlægges, udføres, opfindes, synges, glædes og løses opgaver i et tæt samarbejde mellem ledere og stab.

Er du en uerfaren leder, eller blot alene med ungerne, så er dette den oplagte mulighed for, at tage på weekendtur med dine børn. Vi har planlagt det hele og sørger for alle indkøb. Du skal blot stille med børn og et par ledere med en hjælpsom ånd. Er du derimod en erfaren leder... ja så er vilkårene de samme. Men du vil vide, at det er mindre hårdt arbejde, og mange flere afslappede stunder for dig med dine børn!

Kampen om Næsby

Patruljedyst for de 10-16 årige hvor de klassiske spejderfærdigheder bliver sat på prøve. Der er fokus på samarbejde, udfordringer og sjov for de større spejdere.

MUST-weekend

Er den Mest Uigen-kaldelige og Sjove weekend Til dags dato ...for Mini'er, Ulve, Smutter ogTumlinge. Hver weekend har sit eget unikke tema, der kun gøre oplevelsen endnu bedre.

Jagten på Roland

Er en gensynsweekend for alle fra hele landet, der har være på Roland. Her sørger vi for masser af hygge og sjove aktiviteter med dem du har mødt på Roland samt muligheden for at møde spejdere fra de andre kurser.

DM i spejder

DM i Spejder er et Event arrangeret af KFUM-Spejderne i Danmark, som afholdes hvert andet år. Historien rækker helt tilbage i 1927. Det er tilladt for alle de danske spejderkorps af deltage, men programmet vil være baseret på KFUM-spejdernes arbejdsprogram. Vi er jo dog i bund og grund ikke så forskellige i de forskellige korps, så det meste vil virke ganske genkendeligt.

Til DM i Spejder skal Danmarks sejeste patrulje findes. Færdighederne vi øver til spejder skal testes af og sammenholdet i patruljen skal bestå sin prøve. De patruljer med en kombination af det bedste sammenhold og de stærkeste enkeltpersonspræstationer vil have gode chancer.

Arrangementet består af 2 dele og kun de sejeste patruljer i Danmark får adgang til anden del, Finalen. Første del af turneringen afholdes på 7 grønne spejdercentre rundt om i Danmark. De distrikter KFUM-spejderne tilhører har typisk en tilknytning til disse centre, hvorved placeringen for grupperne til 1. del typisk er rimeligt givet. For de øvrige korps og er man forhindret i den pågældende weekend kan der deltages der det ønskes.

Jeres egen gruppetur

Næsbycentret er også perfekt til jeres egen lejrtur med mulighed for mange slags aktiviteter, som I ikke har der hjemme. I kan ligge i telt på lejrplasen, overnatte indendørs i centerbygningen, eller prøve vores shelters.