Gå til hoved-indhold

Værd at vide

Næsbycentret ligger i et af de smukkeste områder på Sjælland på vejen mellem Sorø og Næstved. Vi har Susåen og Tystrup-Bavelsesøerne lige i nærheden, og der er masser af skov og flotte landskaber rundt om os. Til Næsbycentret hører 20 tdr. land, som er en pragtfuld naturgrund, med plane og gode teltpladser til alle størrelser grupper, et kuperet aktivitetsterræn og en meget smuk lille sø, der giver mulighed for masser af vandaktiviteter.

På Næsbycentret sætter vi service, kreativitet og udfoldelsesmuligheder for alle aldre i højsædet. Dette gælder både stabene til arrangementerne, selve arrangementerne, vi står for, og ikke mindste alle de aktiviteter vi tilbyder på især centerlejrene.Næsbycentret er et oplevelsescenter for alle spejdere og FDF'ere i Danmark. Vi tilbyder et væld af aktiviteter og arrangementer. Vi har masser af oplevelsesweekender for alle aldersklasser og for alle korps. Vi har 6 centerlejre i løbet af sommeren, og vi har virkeligt mange sjove aktiviteter at tage fat på.

Næsfolket er den frivillige forening af spejdere, som driver Næsbycentret. Det er Næsfolket som står for at afholde alle centrets egne arrangementer og vedligeholder derudover centret både indendørs og udendørs. Når I besøger et af Næsbycentrets arrangementer, vil I opleve en frivillig engageret og åben centerstab, der fungerer som et sammentømret netværk på tværs af organisationer og aldre.

Næsbycentret ligger centralt for udflugter af en hver art.Der er kun 50 min. togkørsel til København, og der er masser at se i omegnen af Næsbycentret.

Har du lyst til at læse mere omkring den økonomiske del af Næsbycentret. Så kan I læse vores årsrapport.

Læs årsrapporten for 2022 her