Gå til hoved-indhold

Udlejning

Vælger du at bruge Næsbycentret til jeres næste udflugt, er du sikker på, at du får de optimale omgivelser for at få en god tur. Næsbycentret rummer både gode indendørs faciliteter og en grund, der er ideel til mange former for aktiviteter og undervisning.

Centerbygningen finder du 'Stensalen', som er et stort samlingsrum, der både egner sig til spisning og undervisning. En hyggelig brændeovn og rustikke vægge er med til at skabe en hyggelig stemning. Derudover findes et moderne køkken (bl.a. med fire komfurer), der er let at overskue og let at bruge. På første sal er soverum til 40 personer og bad samt toiletfaciliteter.

Grunden på Næsbycentret er en smuk naturgrund med mange mindre lejrpladser Så skulle I have lyst at ligge i telt, er der også gode muligheder for det.

Der findes også toilet og bademuligheder udendørs.

Derudover er terrænet kuperet, med mange slags træer og planter. I hjertet af centret findes en lille sø som giver rige muligheder for vandaktiviteter, hvad enten I ønsker at studere dyrelivet i søen eller vil lave tømmerflåde