Gå til hoved-indhold

Udlejning

Vælger du at bruge Næsbycentret til jeres næste udflugt, er du sikker på, at du får de optimale omgivelser for at få en god tur. Næsbycentret rummer både gode indendørs faciliteter og en grund, der er ideel til mange former for aktiviteter og undervisning.

I Centerbygningen finder du 'Stensalen', som er et stort samlingsrum, der både egner sig til spisning og undervisning. En hyggelig brændeovn og rustikke vægge er med til at skabe en hyggelig stemning. Derudover findes et moderne køkken (bl.a. med fire komfurer), der er let at overskue og let at bruge. På første sal er soverum til 40 personer og bad samt kønsopdelte toilet- og badefaciliteter.

Grunden på Næsbycentret er en stor og smuk naturgrund med mange mindre lejrpladser, så skulle I have lyst at ligge i telt, er der også gode muligheder for det.

Der findes også toilet- og badefaciliteter udendørs.

Derudover er terrænet kuperet, med mange slags træer og planter. På grunden findes også en lille sø som giver rige muligheder for vandaktiviteter, hvad enten I ønsker at studere dyrelivet i søen, vil lave tømmerflåde eller udforske søen i kano eller kajak.