Kampen om Næsby 2023

DATO OG TIDSPUNKT

Fredag d. 28. april 2023 kl. 19.00
 -
Søndag d. 30. april 2023 kl. 13.00

MÅLGRUPPE

Juniordyst: 10 - 12 år

Tropsdyst: 13 - 16 år

TILMELDINGSFRIST

Mandag d. 10. april 2023

PRIS

300 kr.

Alt på ét bræt!

I 2023 laver vi Næsbycentret om til en kæmpe spilleplade hvor deltagerne skal agere brikker og løse opgaver for at måtte rykke videre. Vi byder alle spejdere og FDF'ere velkomne

Dysten løber hen over en weekend hvor patruljerne skal dyste imod hinanden i klassiske spejderdicipliner så som pionering, lejrpladsopbygning, madlavning over bål og meget andet. Det bliver selvfølgelig peppet op med en masse sjove og skøre udfordringer udtænkt af staben af Næsfolk der står for kampen.

Man tilmelder sig kampen i patruljer indenfor aldersgrupperne junior (10-12 år) og trop (13-16 år). I tilmeldingsformularen angives antallet af deltagere i hver patrulje og patruljens navn som vil blive brugt i løbet af weekenden. Vi anbefaler patruljer på 3-5 spejdere.

Hver deltagende patrulje skal man have minimun 1 leder med og selv medbringe telt og udrustet patruljekasse. Mere information sendes ud per mail i ugerne op til arrangementet.

Lejrledere: Kirstine 'Kir' Rasmussen, Poul Tesch og Ole Kristiansen
Kontakt: kirstine.rasmussen@hotmail.com

Tilmeld gerne jeres patrulje så snart I ved at I vil deltage. Deltagerantal kan ændres indtil tilmeldingsfristen og ved at tilmelde jer tidligt gør I det lettere for arrangørerne at planlægge.